Η ομαδα (ΝΜ Advisors)

 • Νίκος ΜαράντοςΙδρυτής - Διαχειριστής

  Ο Νίκος Μαράντος είναι ο ιδρυτής - Διαχειριστής της NM Asset Management Advisors και Πρόεδρος - Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Διαχείριση Απαιτήσεων Δανείων και Πιστώσεων FIRST CAPITAL SA (Ν. 4354/2015). Διαθέτει μεγάλη εμπειρία επι των οικονομοτεχνικών, με πολυσχιδή και εκτεταμένη δράση στον τραπεζικό κλάδο.
  Διετέλεσε ως Ειδικός Εκκαθαριστής της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. (2012-2016) και της ATE LEASING Α.Ε. (2013-2016), Διαχειριζόμενος χαρτοφυλάκιο συνολικής αξίας 8,5 δισ. Ευρώ. Επίσης επί σειρά ετών κατείχε ανώτερες και διευθυντικές θέσεις ως τραπεζικό στέλεχος στην Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος, με σημείο αναφοράς τη θέση του CRO (Chief Risk Officer).

  Γιώργος ΜελέτηςΓενικός Διευθυντής


  Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών - Πανεπιστήμιο Αθηνών

 • Δημήτρης ΔημητρίουSenior Partner

  Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών - Πανεπιστήμιο Πειραιώς
  M.Sc. Οικονομικά- Πανεπιστήμιο Birmingham City
  M.Sc. Ηλεκτρονικό Εμπόριο - Πανεπιστήμιο Birmingham City

  Βασίλης ΝτζίφαςCFO

  Πτυχιούχος Οικονομικου Τμηματος ΑΠΘ

 • Δρ Δημήτρης ΡούσσηςΕιδικός Νομικός Σύμβουλος

  Πτυχίο Νομικής - ΕΚΠΑ
  Διδακτορικό στα Αστικά Δικαιώματα
  Καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

  Δημήτρης ΑντωνίουΥπεύθυνος Εταιρικών Αναδιαρθρώσεων

  Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών

 • Νίκος ΣφυρήςΣύμβουλος Πληροφορικής

  Πτυχίο Μαθηματικών
  Διδακτορικό στην Πληροφορική

  Δημήτρης ΔημητρίουSenior Partner

  Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών - Πανεπιστήμιο Πειραιώς
  M.Sc. Οικονομικά- Πανεπιστήμιο Birmingham City
  M.Sc. Ηλεκτρονικό Εμπόριο - Πανεπιστήμιο Birmingham City

Η ομαδα (ΝΜ Properties)

 • Δημήτρης ΜαράντοςManaging Partner

  Ο Δημήτρης Μαράντος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982, είναι επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται πάνω από 14 χρόνια, στον τομέα διαχείρισης ακινήτων και εγκαταστάσεων.
  Έχει συμμετάσχει σε μεγάλα έργα Facility Management πολυεθνικών εταιρειών και βιομηχανιών στην Ελλάδα και στα βαλκάνια, από τη θέση του Operations Manager και έχει διατελέσει επί σειρά ετών διαχειριστής ακίνητης περιουσίας ιδρυμάτων.
  Από το 2017 αποτελεί και μέλος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ).

  Χρήστος ΝτζίφαςPartner – Legal advisor

  Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής από το έτος 2014. Mέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2005.
  Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών το 2003 και έλαβε τους μεταπτυχιακούς τίτλους Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 2006.
  Έχει συνεργαστεί με όλες τις συστημικές τράπεζες, με μεγάλες δικηγορικές εταιρείες και παραδοσιακά νομικά γραφεία. Στο συγγραφικό του έργο συγκαταλέγονται 3 βιβλία πολιτικής επιστήμης και κλασικής φιλοσοφίας, 2 πανεπιστημιακές δημοσιεύσεις, καθώς και αρκετά άρθρα γνώμης.

 • Θάνος Σαπλατέρας

  Διαθέτει πιστοποίηση μεσίτη ακινήτων με εξειδικευμένη επιμόρφωση από το ΕΚΠΑ. Διαθέτει εμπειρία στα κτηματομεσιτικά με δράση σε μεσιτικά γραφεία, κατασκευαστικές και επενδυτικές εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 • Θεοδώρα ΠαπακασόλαΔικηγόρος - Contracts’ Supervisor

  Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2006. Έχει εργαστεί σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες και τραπεζικά ιδρύματα. Ειδικεύεται στο Αστικό Δίκαιο και πιο συγκεκριμένα στο Εμπράγματο Δίκαιο, στο Δίκαιο των Μισθώσεων, Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά και Κληρονομικό Δίκαιο.

  Τριανταφυλλιά ΜωραίτηΕπόπτρια εργασιών - Technical Coordinator

  Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με Σεμιναριακή Επιμόρφωση στους τομείς Management Ανθρωπίνων Πόρων και Διαχείρισης Κρίσεων. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε πολυεθνικές εταιρείες στο συντονισμό και διαχείριση κεντροποιημένων λειτουργιών και προσωπικού.

 • Κωνσταντίνος ΦιλιππακόπουλοςΠολιτικός Μηχανικός

  Αποφοίτησε από την Τεχνολογική Σχολή Δομικών Έργων του Τεχνολογικού Ιδρύματος Πειραιά το 1998 και εργάστηκε για περισσότερο από δύο δεκαετίες ως ελεύθερος επαγγελματίας με μελέτες, επιβλέψεις και κατασκευές σε πλήθος κτιριακών κατασκευών. Συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος σε κατασκευαστική και σε τεχνική εταιρεία.

  Βασιλική-Παναγιώτα ΝτζίφαΔικηγόρος – Legal Onboarding

  Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2015. Έχει εργαστεί σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες και τραπεζικά ιδρύματα. Ειδικεύεται σε Εμπορικό, Πτωχευτικό και Τραπεζικό Δίκαιο, στην Αναγκαστική Εκτέλεση και στη Νομοθεσία Οροφοκτησίας.

 • Σταύρος ΜαρκάκηςFacility Management

  Έχει τελειώσει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και πιο συγκεκριμένα τη Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης, του τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού. Με θητεία σε ομίλους Ξενοδοχειακών Μονάδων σε Ελλάδα και Εξωτερικό, κατείχε διευθυντικές θέσεις αναφορικά με τη λειτουργία των ξενοδοχείων και τη διαχείριση του προσωπικού.

  Μαρίνος ΣωτηρόπουλοςReal Estate Agent

  Ειδικός σε όλα τα θέματα Real Estate στην Ελλάδα, με 20ετη εμπειρία στην διαχείριση και διαπραγμάτευση ακίνητης περιουσίας. Κατέχει πιστοποίηση μεσίτη αστικών συμβάσεων και μάλιστα έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών Αττικής. Έχει αναπτύξει τις δεξιότητες του τόσο στις πωλήσεις κατοικιών όσο και στο μάρκετινγκ σε διάφορα εταιρικά περιβάλλοντα. Η ευρεία εμπειρία του, του επιτρέπει να ευθυγραμμίσει τις ανάγκες των πελατών με την καθιερωμένη επιχειρηματική στρατηγική και στόχους για να επιτύχει τα μέγιστα αποτελέσματα. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα μηχανολογίας τεχνολογικού ιδρύματος και έχει αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις δικτύων και υπολογιστών.

 • Αυλακιώτη ΑναστασίαΠολιτικός Μηχανικός

  Αποφοίτησε από τη σχολή Ανωτάτης Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) το έτος 2023. Είναι πολιτικός μηχανικός και διαθέτει εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο και συγκεκριμένα στον τομέα υποδομών, καθώς και στη νομιμοποίηση αυθαίρετης δόμησης.

  Αγιασώτη ΜαρίαΔικηγόρος (LL.M)

  Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2019. Έχει εργαστεί σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες και τραπεζικά ιδρύματα. Ειδικεύεται σto Τραπεζικό Δίκαιο και στην Αναγκαστική Εκτέλεση. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ του πανεπιστημίου University East London.

 • Μαρία ΠαλασίδηΔικηγόρος (LL.M) Συμβολαιογραφικής Εξειδίκευσης

  Αποφοίτησε από τη νομική σχολή του πανεπιστημίου του Hertfordshire του Ηνωμένου Βασιλείου. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (LLM) στο αντικείμενο του E-commerce. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2006, έχει εργαστεί σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες με έμφαση στη διαχείριση προσωπικού. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο συμβολαιογραφικό κλάδο και έχει πλούσιες παραστάσεις μεταβιβαστικών πράξεων και εμπραγμάτων βαρών. Ειδικεύεται στο Αστικό Δίκαιο και πιο συγκεκριμένα σε εμπράγματο δίκαιο και κληρονομικό δίκαιο καθώς και στη νομοθεσία οροφοκτησίας.

  Γιώργος ΔεμερτζήςΛογιστής (MSc Οικονομικής Επιστήμης)

  Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης με κατεύθυνση την Δημόσια Οικονομική από το Πάντειον Πανεπιστήμιο με MSc Οικονομικής Επιστήμης - του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης Πάντειον Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε οικονομικά τμήματα μεγάλων εταιρειών αλλά και στη θέση προϊσταμένου λογιστηρίου πολυεθνικών εταιρείών τα τελευταία χρόνια.